Yelp: در اینجا چگونه برای جلوگیری از کاربران از دیدن بوک مارک های خود را

آیا می دانید که Yelp اجازه می دهد تا شما را به کنترل که آیا یا نه کاربران دیگر می توانید بوک مارک های خود را در مشخصات خود را? راهنمای ما به شما نشان دهد که چگونه این کار انجام شود.

توجه داشته باشید: این تصاویر دستگیر شدند در Yelp از نرم افزار بر روی iOS.

مرحله 1: شیر “بیشتر” در گوشه پایین سمت راست از روی صفحه نمایش.

مرحله 2: پایین رفته و روی “تنظیمات.”

مرحله 3: بر روی “تنظیمات حریم خصوصی.”

مرحله 4: در “بوک مارک” شیر “هیچ” برای جلوگیری از کاربران دیگر از بودن قادر به دیدن بوک مارک های خود را در مشخصات خود را.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>